Ik ben Clasien de Regt en raadslid in de gemeente Etten-Leur. Ik ben geboren op 5 juli 1963 te Prinsenbeek, maar vanaf me derde jaar al woonachtig in Etten-Leur. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we 4 kinderen. Mijn ambitie om volksvertegenwoordiger te zijn is nog steeds hetzelfde, samen met Louis Roks vormen we de fractie van Leefbaar Etten-Leur. Samen zetten we ons in voor onze inwoners.  Ik help graag andere personen, soms heel simpel door contacten te leggen, soms door vragen te stellen bij de ambtenaren. 1 persoon is voor mijn net zo belangrijk als een miljoenen begroting. Voorstellen tijdens de vergaderingen van de raad beoordeel ik op het feit. Is dit goed voor onze inwoners? Na aanleiding van voorstellen stel ik ook kritsche vragen. Is een voorstel goed, dan zal ik instemmen. Is een voorstel niet helemaal in orde dan probeer ik de andere fracties en college zover te krijgen dat er aanpassingen plaats gaan vinden. Heeft een andere fractie een goed idee, dan ondersteun ik dat. Het resultaat telt. In de gemeenteraad moet je het toch samen doen. Of zoals het spreekwoord zegt, het maakt niet uit welke kleur de kat heeft, als die maar muizen vangt.

 

 

D:\Documents\Desktop\LEL.png


Ik ben Louis Roks 61 jaar gehuwd met Anja en drie kinderen en drie kleinkinderen en vier bonus klein kinderen.

In mijn dagelijkse leven werk ik bij NS als team manager van Hoofdconducteurs. In dit werk kom in in aanraking met heel veel zaken die de maatschappij raken. Van verwarde personen tot migranten ,mensen die suïcide neigingen hebben en ook slachtoffers van het systeem van deze maatschappij.
Ik ben politiek geïnteresseerd geraakt door de inspirerende manier van denken en spreken van Pim Fortuin.
Zoeken naar oplossingen waar de maatschappij beter van wordt.
Ik ben in 2002 begonnen in Etten-Leur als raadslid en ben dat nog steeds met veel energie om onrechtvaardige zaken aan te pakken.
Ik ben van 2015 tot 2019 lid geweest van de Provinciale Staten van Noord Brabant als gekozene van de PVV.
Ik ben blij met de samenwerking met Clasien waarmee ik heb afgesproken deze periode samen te strijden voor de belangen van alle inwoners van Etten-Leur.
Mooie van deze samenwerking is dat we elkaar mooi aanvullen in onze politieke strijd tegen de heersende macht.
Natuurlijk altijd op zoek naar nieuw politiek talent voor de nieuwe periode 2022 tot 2026 waar Clasien en ik uiteraard ook u weer van dienst willen zijn.
Mocht u interesse hebben laat het weten en we gaan u zeker meenemen in wat er bij komt kijken in de uitvoering van deze mooie taak.
Laten we samen werken om steeds weer te streven naar een Beter Etten-Leur wat het wel samen wil doen.
Gr Louis Roks