Soms

15-04-2018 23:11

Soms heb je van die weken dat je denkt. Hoe is het mogelijk!!!! We kennen allemaal de discussies, zwarte Piet, blanke vla, negerzoenen en ga zo maar door. Rookverbod en nu weer worden de rookruimtes verboden. Alcohol is slecht voor je. Veel in de zon is slecht. Nederland is een klaagland geworden. Toppunt was wel de klager over Juul die graag een leuk muziekje laat horen op zijn accordeon. Gelukkig trok, door de inzet van vele mensen de klager aan het kortste eind en blijft Juul zijn muziek delen met alle mensen die het willen horen.

Afval weggooien schijnt heel normaal te zijn, glas in dierenpark dumpen. Moet niet gekker worden. Gelukkig was er iemand die het zag en dit heeft gemeld, zodat Jos dit kon opruimen voordat de dieren gewond zouden raken. Toch, dit doe je als normaal mens toch niet.

Dumpen van afval en met name in het buitengebied wordt steeds erger. De afgelopen week zijn er 8 zakken met blikjes opgeruimd, maar er lag ook medisch afval. Na de melding en politie is er bij geweest ligt het er nog.

Afval wordt gewoon weggegooid, maar wat denk je van levende dieren. Jawel, op een locatie dichtbij ons hangt nu een bord met daarop de tekst: Geen dieren dumpen, wij zetten ook geen dieren bij jullie in de tun

 

Leven en laten leven en gooi je rotzooi in je eigen kliko. Dierenparkjes, buitengebied is geen afvalbak.

Terug