Nog even…………

11-03-2022 20:33


Lijst 7 samen voor een leefbaar(der) Etten-Leur.


Nog even............

Nog even, welgeteld 5 dagen en dan wordt het weer rustig op sociale media en buiten op straat. Op iedere straathoek kom je nu personen tegen in partij kleding en na 16 maart kan die kleding allemaal de kast in voor 4 jaar. 

Tja wat moet je nu vinden van campagne voeren? Is het leuk of een moetje? 

Ben je niet zichtbaar als je niet de straat opgaat of wordt je juist gemist? 

Heeft het nut om dure advertenties te zetten in de dagbladen en campagne borden aan lantaarnpalen? 

Het zijn gemeenteraadsverkiezingen die wederom door Den Haag gekaapt worden. Opvallend nu toch de btw op benzine en diesel naar beneden per 1 april en in juli de gasprijs. 2,8 miljard wordt er uitgetrokken voor compensatie voor de lage inkomens €800,- 

Tussen neus en lippen door is het bouwprogramma gepresenteerd om de benodigde woningen sneller te kunnen bouwen. Ze vergeten daarbij op te merken dat de regels die zij gemaakt hebben ons als gemeente belemmeren om sneller te bouwen. 

Opvallend een paar dagen voor de verkiezingen komen ze met deze berichten vanuit Den Haag. Hoe doorzichtig kun je zijn en denken ze in Den Haag dat de stemmers dit niet door zien? 


Kiezers laten zich niet gek maken door loze beloftes of maatregelingen die nu genomen worden vanuit Den Haag. Ik schat de kiezers hoger in dan dat ze dat in Den Haag doen. 


Dus ga stemmen op 14, 15, of 16 maart en laat je niet gek maken. Stem lokaal lijst 7 Samen voor een leefbaar(der) Etten-Leur.


Uw raadslid Clasien de Regt de nummer 2  

Terug