De allerlaatste dag van 2017

31-12-2017 16:54

 

Op de allerlaatste dag van het jaar ontkom je er niet aan even terug te kijken. 1 ding is zeker, wat gaat de tijd snel en die komt niet meer terug. Was het een fijn 2017? 

In sommige opzichten wel en op andere vlakken weer niet. Ook dit jaar hebben we afscheid moeten nemen van personen die we graag mee hadden willen nemen naar 2017. Maar ja, zo is het leven nu eenmaal.

2017 heeft in ieder geval geen diepe indruk achter gelaten, een jaar wat voorbij is gegleden met zijn ups en downs. Meetwo en de agrarische sector dit het zware te verduren kreeg. Mest, eieren, vogelgriep, dierenwelzijn en extra regels erbij. Keuzes maken in de raad als fractie de Regt. Soms tegen maar altijd met argumenten. Als eenmansfractie toch  zaken voor elkaar gekregen samen met andere fracties. Een klein overzichtje. Trouwen goedkoper, daartegen over begraven of urnen veel te duur. Tovertafel voor stichting Ijgenwijs en anders. Geweldig was dat. Het mozaïek kunstwerk behouden en wordt geplaatst in het nieuwe zwembad. Aandacht gevraagd voor veiligheid rond school 4 Heemskinderen, kruising op de Leur. 

Ik heb me keuze gemaakt, volgend jaar sta ik op de verkiezingslijst van Leefbaar Etten-Leur. Ik hoop dat ik weer voor 4 jaar wordt gekozen en me in mag zetten voor onze inwoners. 

Wat mijzelf betreft, gelukkig is mijn gezondheid zeer goed, alleen last gehad van mankementen. Dat mag in 2018 wel minder.

Tot zover mijn terug blik en een kleine vooruitblik. Kijk wat iedere dag je brengt en blijf gewoon je zelf. Iedereen een fijne jaarwisseling en dat we samen 2017 mogen uitluiden.

 

 

Terug